Hoogwaardige, specialistische kennis is de kern van onze dienstverlening. Wij kiezen ervoor om ons te focussen op een beperkt aantal technische ICT-specialismen op het gebied van Linux & Unix, Middleware en Hybrid Cloud. Wij hebben op deze gebieden diepgaande expertise opgebouwd.

Binnen onze focusgebieden kiezen wij voor leidende technologieën die binnen de kritische enterprise omgevingen van onze klanten worden gebruikt. Wij streven naar vergaande certificering van onze kennis, hetgeen tot uitdrukking komt in onze partner status bij RedHat, IBM en Puppetlabs.

Linux & Unix

Het fundament om op te bouwen. De kern van onze expertise concentreert zich op infrastructuren met Linux en Unix als besturingssysteem. Wij kunnen organisaties helpen met ieder vraagstuk op dit gebied.

Middleware & Applicatie

Integratie van business, applicaties en infrastructuur. Met de juiste Middleware oplossingen helpen wij onze klanten om continu, snel en effectief applicaties te ontwikkelen en te deployen zodat zij hun concurrentiekracht kunnen vergroten.

Hybrid Cloud

Het beste van twee werelden. CRI bouwt, optimaliseert en beheert Open Hybrid Clouds. Met ons Cloud Enablementtraject begeleiden we organisaties op weg naar de Cloud.