CRI behoort tot één van de grootste specialistische kennishuizen op het gebied van Linux & Unix, Middleware en Hybrid Cloud oplossingen in Nederland. Wij helpen onze klanten met vraagstukken op het gebied van kennis, continuïteit en vernieuwing. Onze diensten richten zich op het bouwen, beheren en verbeteren van Bedrijfskritische ICT-infrastructuur. Wij richten ons op organisaties en instellingen in de Top 500 van het bedrijfsleven en (semi-) overheid in Nederland. Stuk voor stuk organisaties waar een feilloos werkende, betrouwbare en wendbare ICT-infrastructuur voorwaardelijk is voor de business.

Wij willen voor onze klanten een partner zijn die toegevoegde waarde biedt op de lange termijn door kennis en oplossingen te leveren met een hoge kwaliteit. Wij willen een partij zijn die een stap verder gaat om de verwachtingen van onze klanten waar te maken en waar mogelijk te overtreffen. Naar onze medewerkers willen we een uitstekend en betrouwbaar werkgever zijn die, naast goede arbeidsvoorwaarden, een specialistisch thuis kan bieden waar medewerkers zich persoonlijk kunnen ontwikkelen in een open, professionele en informele werkomgeving.

We hebben een continue drive om onze kwaliteit van dienstverlening en onszelf te verbeteren. We hechten waarde aan openheid en duidelijke korte lijnen in onze communicatie. We hebben een informele omgang met elkaar waarin we respect tonen voor ieder individu.

In de komende jaren stelt CRI zich tot doel om verder te groeien als een toonaangevend kennishuis van Linux, Middleware en Cloud oplossingen. We geloven in Open Source Software. De kracht van Open Source zit hem in samenwerking, kennisdeling en bundeling van capaciteiten van vele professionals en toonaangevende organisaties die in de Open Source community hun bijdrage leveren. Dit leidt tot hoge kwaliteit en een enorme innovatiekracht. Vrijwel alle recente, nieuwe ICT-innovaties op het gebied van Cloud, Big Data of Container technologie vinden hun oorsprong in de Open Source wereld. Wij profileren ons als total service provider die naast onze dienstverlening op het gebied van consultancy een sterke groei laat zien op projecten & solutions.